blå sygesikringskort bulgarien


Det blå sygesikringskort dækker læge- og hospitalsbehandling hvis du bliver syg eller kommer til skade i Europa. Læs mere om hvordan du kan være dækket af dit blå EU-sygesikringskort i informationen om Brexit hos Styrelsen for Patientsikkerhed.


Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I Graekenland

Læs mere om det blå EU-sygesikringskort hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

. Når du rejser i EUEØS-lande supplerer Rejse EuropaPlus med dækning af bla. Det betyder at hvis du kommer til skade eller bliver syg i Europa skal du bruge det blå sygesikringskort eller en privat rejseforsikring. Du er dækket på lige vilkår med borgerne i det land du besøger.

Det gælder også når du rejser til Danmark. Egenbetaling til sygeudgifter ved offentlig læge og offentlige hospitaler i tilfælde af akut opstået sygdom eller tilskadekomst. Du kan altid kontakte Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter 247 hvis du har spørgsmål eller er kommet i en nødsituation i udlandet.

August 2014 har du ikke længere kunnet bruge det gule sygesikringskort uden for Danmark da dette er erstattet af det blå sygesikringskort. Du kan finde kontaktoplysninger til den danske ambassade og til danske konsulater i Tyskland. Du kan altid kontakte Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter 247.

Rejse Europa dækker alle typer rejser i det geografiske dækningsområde for Europa som supplement til det blå EU-sygesikringskort se forsikringsbetingelserneDa forsikringen er et supplement til det blå EU-sygesikringskort er det et krav at du har dette kort. Kontaktoplysninger til den danske ambassade og til danske konsulater i Storbritannien. Det betyder at der er forskel på hvilken behandling du kan modtage alt efter hvor i Europa du befinder dig.

Undersøg hvordan du er dækket af det blå sygesikringskort. Det blå EU-sygesikringskort dækker sygeudgifter for dig på samme måde som de offentligt sikrede i det pågældende EUEØS-land. Rejse Europa dækker dig på rejser op til en måneds varighed uanset hvor ofte du rejser.

Kortet er kun gyldigt hvis din rejse varer under 1 år. Du kan bruge det blå sygesikringskort når du rejser til et andet land i EU Schweiz og de tre EØS-lande Island Norge og Liechtenstein end det land hvor du bor.


Introduction And Taste Testing Bulgarian Snacks From Chocolate To Drinks And Sweets Snacks Snack Subscription Taste Testing


Forvirret Sadan Daekker Det Bla Sygesikringskort Pa Ferien Bt Danmark Www Bt Dk


Det Bla Sygesikringskort Alt Hvad Du Behover At Vide Europaeiske Erv


Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I 2022 Rejseforsikringsguiden Dk


Hvordan Daekker Det Bla Eu Sygesikringskort Pa Erhvervsrejser Europaeiske Erv


Dobbelt Britisk Bulgarsk Statsborger Kan Jeg Komme Ind I Bulgarien Med Mit Britiske Pas Travelplansinmomhands


Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I 2022 Rejseforsikringsguiden Dk


For Rejsen Gar Til Bulgarien


Bla Sygesikringskort Og Rejseforsikring Fa 5 Gode Rad Inden Rejsen


Det Bla Sygesikringskort Alt Hvad Du Behover At Vide Europaeiske Erv


Eu Regler For Udlaendinge Turister I Praksis


Hvad Er En Eu Rejseforsikring Rejseforsikringsguiden Dk


Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I 2022 Rejseforsikringsguiden Dk


European Health Insurance Card Abroadship Org


Husk Det Bla Sygesikringskort Nar Skal Pa Ferie


Bedste Ting At Lave I Varna Bulgarien Extrarejser


2


Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I 2022 Rejseforsikringsguiden Dk


Bulgarienview Dk Pa Bloggen Bla Sygesikringskort

Related : blå sygesikringskort bulgarien.